Kontakt/annonsering/samarbeid.

Har du lyst til et samarbeid i forhold til ditt produkt, produkttesting,omtale og eventuelt giveaways eller andre ting? Da kan du jo lese litt om hva jeg legger i et samarbeid,produktomtale osv :

Jeg har blogget siden mars 2013 og bloggen min vokser seg større for hver mnd som går og det er stadig flere lesere, følgere og folk som liker facebooksiden min :

https://www.facebook.com/firlingmamma.no?fref=ts

Hvis du er interessert i et samarbeid,så send meg en mail. Jeg vil opplyse i innlegget om det er sponset, og dere som tar kontakt som det er interessant å jobbe sammen med får være med på å bestemme en del i forhold til link av sider/adresser eller lignende.

Jeg reklamerer kun for ting jeg syns det er ålreit å reklamere for, jeg vil kunne stå for det jeg skriver om å selv ha positive opplevelser/inntrykk av de jeg jobber med.Gambling o.l vil jeg ikke reklamere for.

Hvis vi blir enige om et samarbeid, så vil jeg teste ditt/deres produkt skikkelig ut, før jeg lager innlegg om det. Da kan jeg kontakte deg/dere først om det skulle være noe jeg ikke liker og jeg kan svare lesere om det er noe de lurer på.

Høres det interessant ut? Da kan du ta kontakt med meg på :

OBS OBS OBS NY MAILADRESSE :

firlingmamma@gmail.com

Jeg har nå samarbeid med :

Me&i :

http://www.meandi.se/no/

Isbjörn of Sweden :

https://www.facebook.com/pages/Isbj%C3%B6rn-of-Sweden-Norge/145621852259489?fref=ts

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge